Over ons …

Over onsKrea ‘Teja’ – hobbystudio is in 1993 gestart door Thea Bouland & Jan Briggeman. Thea was altijd al creatief en stortte zich vol overgave in een nieuwe hobby als dat op haar pad kwam. Breien, haken, styropor beplakken, fimo kleien etc etc. het is allemaal langsgekomen. Tot ze in 1992 de KreaDoe bezocht en daar in aanraking kwam met keramiek schilderen. Een cursusje verder stonden alle mogelijke kleuren verf, kwasten en beeldjes te wachten om behandeld te worden. Ze kreeg zelfs Jan zo ver om mee te doen.

Het beschilderen van keramiek werd steeds bekender in Nederland en de groothandel zocht mensen die een bedrijf hierin wilden starten. Jan wilde wel mee, maar wilde dan ook zelf het keramiek gaan produceren. En zo werd in maart 1993 Krea ‘Teja’ ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een oven werd dus aangeschaft en de mallen waren op een gegeven moment in het hele huis en schuur terug te vinden. Negen jaar lang hebben we keramiek geproduceerd en honderden mensen les gegeven in het beschilderen ervan. Onze cursusruimte, aan huis, zat drie avonden per week en de beide dagen in het weekend vol met cursisten. Daarnaast hadden we allebei nog een baan en waren er inmiddels twee kinderen, dochter Melanie en zoon Jordy. De drukte werd ons in 2001 te veel en we wilden meer tijd met het gezin doorbrengen. Daarnaast gingen grote Amerikaanse merken failliet en merkten we dat de markt begon te krimpen. In de zomer van 2001 hebben we besloten te stoppen met het keramiek. We hebben echter tot eind 2001 les moeten geven omdat onze cursusagenda nog vol zat ….
2002 was een rustig jaar en werd besteed aan de toekomst van Krea ‘Teja’. Langzaam maar zeker kwam de omslag naar het maken van kaarten. De knipvellen en karton namen langzaam  bezit van de studio. De beurzen werden in het jaar erop weer opgestart en het assortiment werd in korte tijd weer groter. Naast de beurzen kwam in 2007 onze webshop erbij en werden de eerste stappen richting het stempelen genomen. Toen we in 2008 Magnolia in het assortiment opnamen was dat het begin om ons definitief te richten op scrapkaarten met stempels.
Nu, meer dan 20 jaar later, hebben we ruim 8.000 artikelen in het assortiment, hebben we in de afgelopen jaren veel exclusieve merken stempels in het assortiment gehad (zoals Motivet en Lili of the Valley), staan op de grote beurzen in Nederland en Duitsland en hebben we een druk bezochte webshop. We zijn nog steeds op zoek naar goede merken (zoals eind 2011 Memory Box) en prachtige artikelen om uw hobby leuk te maken en te houden.
Zonder u was Krea ‘Teja’ nooit mogelijk geweest en daar willen we u allen voor bedanken. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst en hopen dat u dat samen met ons ook doet.

Krea ‘Teja’- hobbystudio is een leverancier van hobbymaterialen. We leggen daarbij de nadruk op kwalitatief hoogwaardige producten en volgen, of zetten, daarbij de trend in het zelf maken van kaarten, scrapprojecten en mixed media projecten. De nadruk in ons assortiment ligt op stempels, snijmallen en kleurmiddelen.
Service naar onze klanten staat daarbij voorop. Als internetbedrijf willen we met name via de beurzen en social media het persoonlijk contact met onze klanten onderhouden. Wij willen u inspireren in uw hobby en de materialen leveren waarmee u de creatie kunt doen.

Krea ‘Teja’ – hobbystudio
Adres: Zwanenkamp 49, 3607 RD  MAARSSEN
E-mail: info@kreateja.nl
Bedrijfsvorm: Vennootschap onder firma
Eigenaren:  Thea Bouland & Jan Briggeman
Opgericht: Maart 1993
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer 30112278
BTW-nummer: NL801945392B01

 

Comments are closed