KreaDoe

01nov2017
05nov2017

De grootste hobbybeurs van Nederland.

Van 10:00 uur tot 17:00 uur

Lokatie Jaarbeurs Utrecht

Adres Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Website beurs

Bezoek onze stand op de KreaDoe van 28 oktober t/m 1 novemberIn 2017 is de KreaDoe van 1 t/m 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs vindt u een aaneenschakeling van allerlei soorten hobby's, dus is er voor iedereen ook wat te vinden. Als u geïnteresseerd bent in het maken van kaarten, stempelen, inkleuren, mixed media projecten of scrapbooking dan mag een bezoek aan onze stand niet ontbreken.
Zoals altijd staat onze stand weer in hal 8 op standnummer E020-E026. Dit is vlakbij de ingang. Op 30 m2  laten we u weer het nieuwste van het nieuwste zien op hobbygebied. 

4 Comments:

 1. Sonja Gortzak-Hughes

  Hoi, ik probeer kaartjes te bestellen met jullie code maar ik krijg precies dezelfde prijs berekend als zonder kortingscode, dat gaat niet helemaal goed dus. Enig idee hoe dat kan?

  • Hallo Sonja,
   De prijs is op dit moment hetzelfde in de voorverkoop, namelijk € 10,00 per toegangsbewijs. Met onze code ontvang je op dit moment een shopper gratis per bestelling. Deze krijg je niet gratis als je de code niet gebruikt.
   Tot volgende week !

   Met vriendelijke groeten,
   Thea Bouland & Jan Briggeman

 2. Goedendag,
  Ik wil 2 kaartjes bestellen met de code maar ik kan dan maar 1 tas krijgen/ aanvinken?
  Moet ik dan apart de kaartjes bestellen? Dat vind ik n.l jammer ivm de transactie kosten….

  • Wij hebben dit nagevraagd bij de organisatie van de KreaDoe. De actie is dat er één gratis shopper is per bestelling, niet per kaartje.
   Helaas zijn er dan dus transactiekosten aan verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.