PaperPassion in Tilburg

Ook in 2017 zal PaperPassion plaatsvinden in de Koepelhal in Tilburg. De data zijn nog niet bekend. Zodra wij meer informatie hebben vindt u het hier.

Stempel Mekka in Hagen (D)

  Het Stempel Mekka vindt in 2017 plaats in het weekend van 9 & 10 september. Deze stempelbeurs in Hagen (D) is een bezoekje meer dan waard.  In de zomer van 2017 vindt u meer informatie hier over deze beurs.

Art Specially Event

  Het leukste stempelfeestje van het jaar vindt in 2017 plaats in het weekend van 1 & 2 april.  Binnenkort vindt u hier meer informatie.  

Creativa

Ook in 2017 zijn we weer te vinden op de grootste hobbybeurs in Europa. Van 15 t/m 19 maart 2017 staan de Westfalenhallen in Dortmund (D) weer vol met de meest uiteenlopende hobby’s. Verdeeld over 6 hallen kunt u de weg weer helemaal kwijt raken tussen al dat moois. Als u de

lees meer

KreaDoe

In 2017 is de KreaDoe van 1 t/m 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs vindt u een aaneenschakeling van allerlei soorten hobby’s, dus is er voor iedereen ook wat te vinden. Als u geïnteresseerd bent in het maken van kaarten, stempelen, inkleuren, mixed media projecten of

lees meer