Contact

Button ContactKrea ‘Teja’ – hobbystudio is een online bedrijf. Dit betekent dat wij op vele plekken op het internet zijn terug te vinden. Naast de websites, die wij zelf in beheer hebben, zijn we ook actief op de sociale media.

Een overzicht van al onze internet sites vindt u op deze pagina. Daarbij een uitleg over wat u zoal kunt vinden op deze pagina’s.

Natuurlijk is contact met onze klanten belangrijk. Dit contact verloopt via mail, de beurzen en de sociale media. Dit is ook de reden dat u nergens op onze website een telefoonnummer kunt terug vinden. Telefonisch kunnen wij geen informatie verstrekken over voorraadstatussen, inzicht in bestellingen, etc. Heeft u een vraag dan kunt u deze via de mail stellen of het contactformulier, elders op deze pagina, gebruiken.

 

Bezoek onze webshop

Onze webshop bevat ruim 9.000 artikelen voor uw hobby. De webshop is ingedeeld in categorieën, waar binnen u de diverse artikelen (merken) aantreft.

Wij brengen voor een bestelling verzendkosten in rekening. Deze zijn gebaseerd op het gewicht van de bestelde artikelen. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL met een kleine opslag voor verpakkingskosten. Binnenkort zal onze gehele webshop worden vernieuwd. Op deze website zullen we dan ook een speciale pagina beschikbaar stellen waarin alles over de werking van onze webshop wordt uitgelegd.

 

Bezoek onze bedrijfspagina op Facebook.Onze bedrijfspagina op Facebook bevat nieuws over onze studio en producten. Regelmatig hebben we ook aanbiedingen die we via deze pagina aankondigen. Als u ons op Facebook wilt volgen kunt u het beste onze bedrijfspagina ‘leuk vinden’. U krijgt dan automatisch het nieuws op uw eigen tijdlijn te zien.

 

Bezoek onze Facebook groepOp onze Facebookgroep vindt u allerlei voorbeelden in het gebruik van de artikelen. Thea laat hier ook regelmatig haar werkstukken zien. U kunt hier vragen stellen over artikelen, technieken, etc. Ook nodigen we u van harte uit om zelf uw projecten op deze groep te tonen. Deze Facebook groep is besloten dus u moet lid worden.

Doe maandelijks mee met de uitdaging op FacebookIedere maand hebben we een leuke uitdaging voor u. U krijgt van ons de vorm van een kaart, de invulling is aan u. Aan het eind van de maand worden er drie winnaars bepaald uit alle inzendingen en deze ontvangen van ons een leuke prijs. Deze Faceboek groep is besloten, dus u moet lid worden. Aan het lidmaatschap zijn ook een aantal regels verbonden. Deze vindt u op de groep.

Via al deze internet sites blijft u op de hoogte van al onze activiteiten en proberen wij u zoveel mogelijk te inspireren in uw hobby. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen op deze sites.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Helaas is het niet meer mogelijk om onze studio te bezoeken voor het doen van aankopen.Vanwege de grote hoeveelheid artikelen staan deze dusdanig in onze studio opgesteld, dat deze niet meer overzichtelijk zijn voor bezoekers.

U kunt nog wel uw bestelling bij ons af komen halen. Het adres is:

Krea ‘Teja’ – hobbystudio, Zwanenkamp 49, 3607 RD MAARSSEN.

Bij het afhalen van uw bestelling dient deze ter plaatse te worden betaald. Pinnen is mogelijk.

9 Comments:

 1. Wat een geweldige service: copic multiliners die ik nergens meer kon vinden, trof ik op deze website. ’s Ochtends besteld, en de volgende dag in huis. Super! Dankjewel,
  E Coolen

 2. Heel erg bedankt voor de goede service!
  Groetjes,
  Jantine

 3. Heb mijn bestelling ontvangen. De stempels van Katzelkraft zijn erg mooi, ook het gebruik van Tack ’n Peel bevalt goed. Tot de volgende bestelling. Groetjes Marjon

 4. Ik heb superleuke spullen bij jullie gekocht op de Knotsgekke kaarten en scrapdagen. Ik was heel kippig en kocht verkeerde Copic. Beetje dom ik kocht een lege marker ipv de blender. Ik stuurde een email met de vraag wat ik ermee kon doen. Jullie oplossing was terugsturen en dan zouden jullie hem omruilen!! De blender is binnen en ontzettend bedankt voor deze SUPERSERVICE!!!! Ik ben er heel blij mee!!

 5. Angela MacRae

  Hi, do you have volume 3 doohickey magazine with the early bird die left? If so can you please send me PayPal invoice.

  Also could I please order volumes 6 and 7 with the early bird die too.

  Thanks Angela

 6. Angela MacRae

  Hi do you have volume 5 doohickey magazine with the early bird die left. If so can you please send me PayPal invoice.

  Thanks Angela

  • Good afternoon Angela,

   We still have the Magnolia Doohickey Club volume 5. It includes the Early Bird die. We will send you a PayPal invoice in a moment.

   Best regards,
   Krea ‘Teja’ – hobbystudio
   Thea & Jan

 7. Hallo,

  ik heb maandag bij u een bestelling geplaatst voor een water brush. (13:58:36)
  Ik vroeg me af of jullie die nog op voorraad hebben, zie nu net pas dat jullie een nieuwe site hebben en ik heb dus via de oude site besteld.
  Nu vroeg ik mij af of de bestelling wel goed is aangekomen.
  Ik hoop van u te horen.
  Met vriendelijke groet
  Angelique Nienhuis

  • Goedemorgen Angelique,
   We hebben een mail gestuurd.
   Met vriendelijke groeten,
   Thea & Jan
   Krea ‘Teja’ – hobbystudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.