December Kadomaand

December is kadomaandDecember Kadomaand, het is bijna traditie. Ook dit jaar maken we er een feestelijke decembermaand van. Tal van leuke acties en prachtige aanbiedingen. Gedurende de maand werken we toe naar onze grote finale op 31 december: Knallend het jaar uit. Hieronder ziet u de agenda van de feestelijkheden deze maand.


feest-10-daagseWe starten onze feestmaand op 7 december a.s. met de Feest 10-daagse. Tot en met 16 december zijn er allerlei aanbiedingen en acties via onze webshop. Niet alleen zijn er specifieke artikelen in de aanbieding, maar u kunt ook al informatie krijgen over de aanbiedingen die gepland zijn voor oudejaars- en nieuwjaarsdag tijdens de ‘Knallend het Jaar uit’ actie.
Bij iedere bestelling die u doet in de periode 7 t/m 16 december ontvangt u een extraatje bij uw bestelling en een persoonlijke aanbieding die u kunt inwisselen tijdens de ‘Knallend het jaar uit’ actie. Let op! Dit geldt alleen voor geregistreerde klanten!

Alle actuele aanbiedingen staan overzichtelijk bij elkaar in één overzicht in onze webshop. Er zijn specifieke aanbiedingen als u zich heeft geregistreerd als klant. Weer een extra reden dus om u zich als klant te registreren. U kunt van deze aanbiedingen uitsluitend gebruik maken als u bent ingelogd.

De aanbiedingen wisselen regelmatig en alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.


de-16-van-2016Van 17 t/m 31 december is het dan tijd voor het overzicht van de best verkochte artikelen van 2016, oftewel de 16 van ’16.
Iedere dag maken we een nieuw best verkocht artikel bekend uit onze lijst. Dit gebeurt zowel via facebook als via deze website. We geven ook een passend cadeautje bij de desbetreffende positie zomaar weg. Tegelijkertijd is er een aanbieding in onze webshop m.b.t. de notering van die dag. Het is dus noodzaak om er in die periode bij te blijven ……
Op eerste en tweede kerstdag houden we even pauze om in de dagen erna de top 5 van best verkochte artikelen bekend te maken.


 

knallend-2016We sluiten de feestelijke decembermaand ook weer traditiegetrouw af met onze ‘Knallend het Jaar uit’ actie. Op 31 december om 12:00 uur worden ergens onze eerste aanbiedingen bekend gemaakt. De aanbiedingen zijn slechts een paar uur geldig en worden telkens op een andere plaats bekend gemaakt. Op 1 januari om 23:00 uur sluiten we de December Kadomaand af.

Tijdens deze actie kunt u ook uw persoonlijke aanbiedingen, welke u bij uw bestelling heeft ontvangen, zien en gebruiken.

 

Comments are closed