Krea ‘Teja’ – hobbystudio viert 25-jarig bestaan.

Nieuws 25 jaarDit jaar viert Krea ‘Teja’ – hobbystudio haar 25-jarig bestaan. Vanaf 1 juni zijn de feestelijkheden gestart. We zijn toe aan de tweede serie aanbiedingen. Deze aanbiedingen vindt u via deze link.
Eén van de eerste merken die we in het assortiment hadden was Marianne Design. Later kwamen daar ook Joy! Crafts, Dutch Doobadooo en Studio Light bij. Allemaal Nederlandse merken die goed in ons assortiment pasten. We zijn inmiddels gestopt met bijna alle Nederlandse merken (op Studio Light na). Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan komen de merken voor korte tijd terug. Bijna iedere maand brengen deze fabrikanten nieuwe artikelen op de markt. Ruim een week voordat de artikelen verschijnen kunt u de nieuwe artikelen reserveren met een jubileumkorting van 25%! Eind juni verschijnen de nieuwe artikelen van Marianne Design en Dutch Doobadoo. Deze zijn dus vanaf nu te reserveren met de jubileumkorting. De nieuwe artikelen van Joy! Crafts verschijnen begin juli. Wacht niet te lang met reserveren. De artikelen komen niet bij ons op voorraad. Niet gereserveerd is niet leverbaar.
Voor deze artikelen hoeft u geen code in te vullen om voor de korting in aanmerking te komen. Voor alle andere aanbiedingen moet u de code gebruiken in uw winkelwagenoverzicht.

De huidige aanbiedingen zijn geldig t/m 1 juli a.s. De aanbiedingen zijn uitsluitend geldig in onze webshop en dus niet op de beurs Passion for Planners, waar wij op 23 en 24 juni aanwezig zijn. U kunt de aanbiedingen wel bestellen via de webshop en ophalen op de beurs ……

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.