Krea ‘Teja’ – hobbystudio viert 25-jarig bestaan vanaf 1 juni.

Nieuws 25 jaarDit jaar viert Krea ‘Teja’ – hobbystudio haar 25-jarig bestaan. Vanaf 1 juni starten we de feestelijkheden. De komende maanden wordt het wel duidelijk wat al die feestelijkheden inhouden. We starten nu rustig met een aantal aanbiedingen van artikelen uit onze webshop. Deze staan allemaal op een speciaal aanbiedingenblad welke u kunt vinden via deze link.
Zo’n aanbiedingenblad zult u de komende maanden nog veel meer gaan tegenkomen, maar er komen ook aanbiedingen voorbij op onze Facebook pagina’s, via onze nieuwsbrief, via onze webshop, via beurzen, via ……
Overal kan dus een aanbieding opduiken. Zorg dus dat u onze nieuwsbrief ontvangt, regelmatig onze webshop bezoekt, kijkt op onze Facebook pagina’s of de stand op een beurs bezoekt.
De huidige aanbiedingen zijn twee weken geldig en zolang de voorraad strekt, maar ook dat zal niet altijd het geval zijn. Sommige aanbiedingen zullen maar enkele uren geldig zijn. Ook zullen we in de komende maanden een aantal exclusieve artikelen voor u hebben welke u nergens anders kunt kopen. Kortom, we gaan de komende maanden een feestje bouwen, dus hou alles goed in de gaten.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.