Prijswijzigingen per 1 januari 2018.

Prijswijzigingen 2018

Zoals ieder jaar worden er prijzen, door onze leveranciers, gewijzigd per 1 januari. Voor dit jaar kunnen we ook een aantal prijzen verlagen, omdat we een andere inkoop kunnen doen en omdat de koers van de dollar weer iets gunstiger is. In dit bericht geven we u een overzicht van de nu bekende wijzigingen.

In verband met de gestegen verzendkosten, als gevolg van een prijsstijging bij PostNL, zijn ook onze verzendkosten met ingang van 1 januari aangepast. Het gaat hier om bestellingen die per brievenbuspost kunnen worden verzonden. De kosten van pakketverzendingen zijn niet veranderd, behalve die naar het buitenland. Verzending blijft gratis als de bestelling boven de € 50,00 is voor brievenbuspost en boven de € 75,00 voor pakketpost. Gratis verzenden naar het buitenland gebeurt bij een bestelling van € 75,00 bij brievenbuspost en € 100,00 bij pakketpost.

Een aantal artikelen zijn in prijs verlaagd. Dit zijn de Distress Oxide inkpads en de Distress Oxide re-inkers. Dit artikel had het afgelopen jaar last van de hogere dollarkoers. We hebben de prijs voor beide artikelen nu aangepast naar respectievelijk € 5,95 en € 4,95.

De Tombow Dual Brush Marker kan rekenen op een groeiende belangstelling. De marker wordt veelvuldig gebruikt bij Handlettering, waar deze uitstekend voor geschikt is. Maar ook voor inkleuren wordt deze marker gebruikt. De inkt in de marker is op waterbasis. De Dual brush marker heeft aan beide kanten een punt en is daardoor geschikt voor zowel het fijne als het grovere werk. De marker is leverbaar in 95 kleuren en een blender pen. Door een andere inkoop hebben we de prijs van een marker verlaagd naar € 3,50 per stuk.

Als laatste zijn ook de ZIG Clean Color Real Brush in prijs verlaagd. De prijs van een losse marker is nu € 2,50. De prijs van een set is juist in prijs omhoog gegaan. Hierdoor is het veel aantrekkelijker om de losse markers te kopen. De sets van de ZIG Clean Color Real Brush hebben we daarom ook niet meer in het assortiment.

Er zullen ook een aantal merken in prijs stijgen.
De eerste is Copic. Wereldwijd is er voor de diverse Copic artikelen een adviesprijs afgesproken die beduidend hoger ligt dan de huidige prijs. Wij verwachten deze prijsstijging begin februari door te moeten gaan voeren.

De tweede is Faber Castell. De kleurmiddelen van Faber Castell zullen ook flink in prijs stijgen. Deze prijsstijging zullen we begin februari doorvoeren.

Profiteer nog van de huidige prijs.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.