Vakantie-Koffer-Actie.

Veel aanbiedingen om mee te nemen op vakantieDe schoolvakanties staan weer voor de deur en dat betekent dat we in de relax-stand gaan. Maar ook tijdens de vakantie wil niemand de hobby missen en worden er (stiekem) toch de nodige hobbyspullen in de koffer gestopt. Tijd dus voor onze jaarlijkse vakantie-koffer-actie. Tot en met 16 juli a.s. héél véél vakantie ideeën om lekker mee te nemen in de koffer. Of het nu gaat om inspiratie in de vorm van een boek of kleurmiddelen en papier, ergens in de koffer (of auto) moet er een plekje zijn om de hobbyspullen mee te nemen. De aanbiedingen zullen iedere dag anders zijn, dus is het zaak om regelmatig te kijken op deze pagina of in onze webshop. We hebben aanbiedingen van één dag, maar ook van meerdere dagen. Soms vertellen we de einddatum van de aanbieding en soms ook niet ….. Soms zijn de aanbiedingen direct te zien in onze webshop en soms moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan voordat de aanbieding zichtbaar wordt in uw winkelwagen. In ieder geval ziet u via dit bericht de actuele aanbiedingen.

De actie is beëindigd.

 

2 Comments:

 1. Gina Bloyaert

  Hallo,
  Ik moet zeggen dat ik als klant bij jullie teleur gesteld ben om de volgende reden:
  Op de vakantie koffer actie krijgen klanten van BINNEN Nederland GRATIS VERZENDING!!!!!!
  Sorry en wij als BELGEN??? wij betalen toch ook met geld of niet soms ik vind het spijtig dat er gen tegemoetkoming is van jullie voor al jullie cliënten.
  Met boze groeten Gina

  • Hallo Gina,

   We begrijpen je boze reactie. De verzendkosten naar het buitenland zijn dusdanig hoog dat we gratis verzending bij de pre-order van de Distress Oxide en de Distress Crayons niet kunnen waar maken. In dat geval zouden we op een bestelling geld toe moeten leggen en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Dit is slechts de eerste in een reeks van aanbiedingen die gaan komen. Er komt ook nog een aanbieding waar we iets gaan doen met de verzendkosten naar het buitenland. We hopen dan wat van de boosheid te kunnen wegnemen. Blijf alsjeblieft deze pagina in de gaten houden!

   Met vriendelijke groeten,
   Thea Bouland & Jan Briggeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.