Knallend het jaar uit

slider-knallend-actie-2016-paginaIn onze December Kadomaand zijn we toegekomen aan onze laatste actie, de traditionele ‘Knallend het jaar uit!’. Vanaf nu tot en met 1 januari 2017, 23:00 uur zullen er heel veel aanbiedingen voorbij komen. Om de paar uur zijn er andere aanbiedingen. Sommige aanbiedingen zijn uren lang geldig en sommige maar een paar uur. De meeste aanbiedingen zijn terug te vinden in onze webshop onder het menu ‘Aanbiedingen’. Er zijn aanbiedingen voor iedereen en er zijn er ook die alleen voor geregistreerde klanten zijn. Het is dus handig om in te loggen om alle aanbiedingen te kunnen zien. Een aantal van de aanbiedingen zijn ook te volgen via dit bericht. Dit bericht zal daarom ook regelmatig wijzigen met de nieuwste aanbiedingen.

In de actieperiode duiken er op sommige plaatsen op deze website of op één van onze Facebookpagina’s speciale codes op. Deze codes kunnen worden ingevuld als waardebon in uw winkelwagenoverzicht voor speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen staan dus nergens vermeld en ziet u pas op het moment dat u de code invoert.

korting-magnolia-stempelsTijdens de gehele periode zijn de Magnolia stempels in de aanbieding. Ieder uur wordt de korting op deze stempels met 1% verhoogd. We starten op 31 december om 12:00 uur met een korting van 25%. Tijdens het laatste uur, zondag 1 januari 2017 tussen 23:00 en 24:00 uur, is de korting dus opgelopen tot 60%!
Bij welke korting slaat u toe?  Het liefst natuurlijk voordat de stempel die u graag wilt is uitverkocht en u te lang heeft gewacht. Maar bij welke korting zal dat zijn? De op dat moment geldende korting wordt direct, automatisch, berekend in uw winkelwagen. In onze nieuwsbrief is vermeld dat u hier een code voor nodig heeft, maar dat is helaas een fout geweest.

 

 

We kunnen ons voorstellen dat u meerdere bestellingen wilt plaatsen en daar niet iedere keer verzendkosten voor wilt betalen. Tijdens de gehele actieperiode worden er geen verzendkosten berekend als de bestelling ten minste € 7,50 bedraagt. Blijven uw bestellingen onder dit bedrag dan zijn we genoodzaakt om iedere keer verzendkosten in rekening te brengen, ook al plaatst u 2 bestellingen van € 5,00. Wij kunnen de bestellingen in onze webshop niet samenvoegen. We verzenden de bestellingen echter wel gezamenlijk.
Wij wensen u veel shopplezier.


Gelukkig Nieuwjaar!

knallend-start-0101_18Start 18:00 uur.

En we hebben weer meer aanbiedingen toegevoegd.


knallend-start-0101_20Start 20:00 uur.

We gaan het tempo en aantal aanbiedingen nog even opvoeren voor de grote finale start om 22:00 uur.


 

knallend-start-0101_22Start 22:00 uur – Finale.

Iets gemist de afgelopen dagen?  Een aantal aanbiedingen zijn in de herhaling.
Alle aanbiedingen die we voor geregistreerde klanten hebben gehad zijn tijdens de laatste twee uur ook weer actief. Even inloggen en ze worden allemaal weer zichtbaar.
Alle aanbiedingen zijn geldig tot middernacht!

 

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  

6 Comments:

 1. Romy van Ginneken

  Oh, wat waren de magnoliastempels spannend!!! Net mijn bestelling geplaatst met een fantastische korting!

 2. Josette de Quant

  en nu voor studio light :) ook leuk!

 3. Monique van Duren-van der Meer

  Gelukkig nieuwjaar en de allerbeste wensen voor 2017!

 4. Een heel creatief, gezond en gelukkig 2017 gewenst! Eerste bestelling is geplaatst!

 5. Romy van Ginneken

  Wat is het toch spannend iedere keer als ik op de site kijk! 😀

  Jullie ook een gelukkig nieuwjaar gewenst!

 6. Josette de Quant

  Leuk de baroque stempels! Zijn erg mooi! Eerste bestelling van 2017 :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.