Wijziging op KortingSparen

Wijzigingen in ons spaarsysteem KortingSparenBij de introductie van onze nieuwe webshop zullen er veel dingen gaan veranderen. Eén van deze veranderingen is een wijziging op KortingSparen, ons spaarsysteem.
Sinds begin 2014 wordt er bij iedere € 20,00 aan bestelde artikelen één KortingPunt gegeven. Door het sparen van KortingPunten, spaart u voor een kortingspercentage op een volgende bestelling. Eén KortingPunt staat gelijk aan 1% korting op een gehele bestelling. Tijdens een bestelling kunt u bij de opmerkingen (aan het eind van het bestelproces) aangeven dat u uw KortingPunten wilt gebruiken. U ontvangt vervolgens van ons een nieuwe factuur waarop de KortingPunten zijn omgerekend naar een percentage. In het huidige systeem kunt u maximaal 20 KortingPunten (20% korting) tegelijk omwisselen. Op iedere brief die u ontvangt bij uw bestelling staan de aantallen KortingPunten die u heeft gekregen bij de bestelling en het totaal dat u bezit.

De veranderingen.

Deelname aan KortingSparen is straks alleen mogelijk als u zich als klant registreert in onze webshop. Uw KortingPunten worden automatisch geregistreerd onder uw account. De gespaarde KortingPunten kunnen straks door uzelf omgezet worden in een kortingsbedrag. Dit kortingsbedrag, in de vorm van een waardebon, kunt u gebruiken bij een bestelling. De waardebon wordt dan direct verrekend met het te betalen bedrag voor de bestelling. Een stuk simpeler dus dan in de huidige opzet.
U bent uw, tot nu toe, gespaarde KortingPunten niet kwijt! Zodra u zich straks registreert in onze nieuwe webshop gaan wij het huidige aantal KortingPunten omzetten naar de nieuwe KortingPunten onder uw account. In onze nieuwe webshop zal er geen maximum meer zitten op het aantal te gebruiken KortingPunten.
Het nieuwe systeem van KortingSparen zal bij het introduceren van onze nieuwe webshop uitgelegd staan op onze huidige pagina hierover.

KortingPunten nu inwisselen.

Omdat het systeem gaat veranderen heeft dit consequenties voor iedereen die op dit moment KortingPunten heeft. Vooral bij grotere bestellingen is het voordeliger om uw KortingPunten nu om te zetten. Hoe hoger de bestelling hoe meer korting u zult krijgen door gebruik te maken van een percentage. Wij hebben het voor u uitgerekend. Ongeacht het aantal KortingPunten wat u op dit moment heeft, met een bestelling van boven de € 100,00 bent u voordeliger uit door de gespaarde KortingPunten nu te gebruiken en om te zetten naar een percentage. Heeft u nog KortingPunten en wilt u een grotere bestelling doen? U heeft tot aan de introductie van onze nieuwe webshop, op 1 oktober a.s., de tijd om uw bestelling te plaatsen met uw huidige KortingPunten. Vanaf het moment dat onze nieuwe webshop actief wordt ontvangt u KortingPunten volgens het nieuwe systeem en kunt u de KortingPunten niet meer omwisselen voor een kortingspercentage.

Heeft u nu KortingPunten en wilt u zich straks niet registreren in onze nieuwe webshop dan kunnen wij u alleen maar adviseren om vóór 30 september een bestelling te doen en gebruik te maken van uw huidig aantal KortingPunten. In de nieuwe webshop zult u geen gebruik meer kunnen maken van KortingSparen en uw gespaarde KortingPunten vervallen.

Weet u niet hoeveel KortingPunten u op dit moment heeft? Geen probleem. Stuur een mail met daarin uw postcode en huisnummer en wij zoeken het voor u op. Zonder deze gegevens kunnen we het niet opzoeken en ontvangt u van ons geen bericht.

 

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments:

 1. anneli dussenbroek

  Wat is jullie nieuwe website supermooi geworden mijn grote complimenten.
  je bent er toen aan begonnen jaren geleden jouw grote hobby werd groter dan je had gedacht maar je mag wel heel trots zijn op jezelf en je man.
  helaas heb ik door familie omstandigheden en operaties de laatste paar jaar al niet veel meer gedaan maar probeer af en toe wel een kaartje te maken echt als het nodig is maar door de zware reuma gaat het moeilijk maar ik mis het wel.
  echt genieten om jullie website nu zo mooi te zien geniet van jullie succes en doorzettingsvermogen . lieve groeten van anneli.

 2. Pingback: Introductie van de nieuwe webshop. - Krea 'Teja' - hobbystudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.