De Top 15 van 2015.

De 15 van 2015Voor het derde achtereenvolgende jaar maken we onze best verkochte artikelen van het afgelopen jaar bekend, de top 15 van 2015. En we geven hierbij heel veel artikelen gratis weg! Vanaf 19 december maken we iedere dag een notering bekend. Op 31 december zullen we dan het best verkochte artikel van 2015 bekend maken.

De noteringen worden iedere dag zowel op onze Facebookpagina als op de website bekend gemaakt. Onder diegene die een reactie achterlaten verloten we de prijzen. Dit jaar dus dubbele kans op een prijs! De prijswinnaars worden op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag bekend gemaakt. Tegelijkertijd met het bekend maken zal er ook een aanbieding op deze artikelen in onze webshop verschijnen. Deze aanbieding is één tot meerdere dagen geldig. Het is dus belangrijk om elke dag een kijkje te komen nemen om niets te missen.

Op deze website hebben we een speciale pagina gemaakt waar we iedere dag een notering bekend maken. We bouwen de spanning op en tellen langzaam af naar de koppositie. Bij het bericht van de notering kunt u een reactie achterlaten om mee te dingen naar de prijs. De reactie moet wel worden gegeven op de dag dat we de notering bekend maken om in aanmerking te komen voor de prijs.

One Comment:

  1. Pingback: Winnaars Top 15 van 2015. - Krea 'Teja' - hobbystudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.