De 12 van 2014

Facebook weggeefactie2014 hebben we achter ons gelaten. Op onze Facebook pagina hebben we in de laatste dagen van 2014 de top 12 van onze meest succesvolle producten van het jaar bekend gemaakt. Bij elke notering die we bekend maakten gaven we één of meerdere cadeautjes weg. Daarnaast hadden we van deze artikelen diezelfde dag een aanbieding in onze webshop.

Heeft u het gemist? Zorg dan dat u onze bedrijfspagina op Facebook leuk vindt zodat u niets meer van ons mist.

Hieronder vindt een overzicht van ‘De 12 van 2014’ en de winnaars.

12 – 1      Fran-táge

Vorig jaar stonden de Fran-táge artikelen van Stampendous boven aan de lijst. Dit jaar zijn ze de hekkensluiter. Mede dankzij het succes van de detail embossing poeders op de KreaDoe staan ze nog in de lijst. Deze embossing poeders kunnen worden gebruikt als alternatief voor stempelinkt. De embossing poeder vormt na verhitting de stempellijnen. Als cadeau gaven we vandaag een starterkit Fran-táge weg in de kleur wit. De winnares van deze kit is geworden:  Ria Beijeman (prijs is verzonden)

11- nieuw   Sizzix snijmallen

Het is wederom het jaar van de snijmallen. We zullen veel snijmallen tegen komen in de top 12. Op nummer 11 de eerste: Sizzix. Deze fabrikant brengt vele soorten snijmallen uit: de Bigz Dies, framelits, sizzlits, on the edge, thinlits, etc. Ook Tim Holtz ontwerpt snijmallen voor Sizzix. Vanwege de enorme hoeveelheid vormen die er in een jaar worden uitgebracht is het niet verwonderlijk dat er een plaatsje in de top 12 is verkregen.
Vandaag gaven we de snijmal St. Nick weg. De winnares van deze snijmal is geworden: Ans van Geytebeek (prijs is verzonden)

10 – nieuw  Marianne Design snijmallen

Dit jaar vierde Marianne Design haar 20-jarig bestaan. Een aantal artikelen werden dit jaar uitgebracht ter ere hiervan. Iedere maand komen er een aantal snijmallen uit. Dit zijn de Creatables en Craftables. Daarnaast worden er regelmatig Collectibles uitgebracht. Dit zijn snijmallen met stempels. Nieuw waren afgelopen jaar de Design Folder extra. Dit zijn embossingfolders met een snijmal. Door de populariteit van al deze snijmallen een top 10 notering. Als cadeau vandaag een Creatable “Dolfijn” en een Craftable “Nautical”. De winnares is geworden: Ria Schel (prijs is verzonden)

9 – 7     Magnolia stempels

Vorig jaar nog een 7e plaats, dit jaar terug naar nummer 9, de Magnolia stempels. In 2014 zijn er minder stempels van Magnolia verschenen dan de jaren ervoor. We hopen dat Magnolia dit volhoudt in 2015, want het was een veelgehoorde klacht dat er veel te veel stempels achter elkaar verschenen. Magnolia is wereldwijd beroemd om zijn stempels en dat betekent ook dat er een levendige handel is in illegale afdrukken. Op Pinterest waren vele stempelafdrukken te vinden en ook op diverse veilingsites worden hele cd’s met afdrukken verkocht. Zowel de aanbieder als de koper is hiermee in overtreding en Magnolia is eindelijk begonnen hier tegen op te treden. Een goede zaak!
Als u ons vraagt welke Magnolia stempel dit jaar nu het meeste is verkocht is dat zonder twijfel de “Koud Buiten Tilda” uit de laatste Waiting for Christmas collectie.  
We gaven twee stempels van Magnolia naar keuze weg. De winnares is geworden: Anja Lensen (prijs is verzonden)

8 – 8  Joy! Crafts snijmallen

Evenals vorig jaar een 8e positie voor Joy! Crafts. Daarmee is het het hoogste genoteerde Nederlandse merk. Iedere maand weer verschijnen er de nodige artikelen van dit merk. We nemen niet alles op in onze collectie, maar de snijmallen en stempels over het algemeen wel. Ondanks dat iedereen zo ongeveer dit merk verkoopt hebben we toch weer veel snijmallen kunnen verzenden naar binnen- en buitenland. Op de Creativa in Dortmund waren de mallen afgelopen jaar niet aan te slepen. 
Voor de dagwinnaar hebben we een vierkante mal met hoekje. De winnares hiervan is: Gradie Moorkamp-Westra

7 – nieuw  Art Impressions stempels

Nieuw op nummer 7 de Art Impressions stempels. Dit Amerikaanse merk brengt vele stempels voor iedere gelegenheid uit. Bij het zien van de stempels verschijnt er bij bijna iedereen minstens een glimlach op het gezicht. Ook de soms afgebeelde situaties zijn heel herkenbaar. Vlak voor de KreaDoe hebben we een aantal stempels in het assortiment opgenomen waarbij een springveer is bijgesloten. Hierdoor kan een detail bewegen, een groot succes. We gaven zo’n stempel vandaag dan ook weg. De winnares is geworden: Anita Kouwenberg (prijs is verzonden)

6 – nieuw  Viva Decor kleurmiddelen

Op nummer 6 dit jaar de diverse verven van het Duitse Viva Decor. Op het Art Specially Event, in het voorjaar van 2014, hebben wij Rusty Paper op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Met deze verf krijgt u een roestig verweerd uiterlijk. Het is prima te combineren met bijv. de 3D stempelverf. Later in 2014 hebben we ook de Inka Gold in het assortiment opgenomen. Dit is een sneldrogende metallic verf op basis van natuurlijke bijenwas. De verf is populair bij het bewerken van houten of mdf voorwerpen, maar kan ook prima worden gebruikt op o.a. papier en karton. 
De winnaar van de Facebookactie ontvangt een Rusty Paper en een Inka Gold van ons cadeau. De winnares is geworden: Cindy Tempelman 

5 – nieuw  Whimsy Stamps

Whimsy Stamps is een Amerikaans stempelmerk met een diversiteit aan ontwerpers. Iedere ontwerper heeft een eigen stijl en dat maakt het merk zo divers. Waren tot voor kort de tekststempels nog zeer populair, nu zijn het de stempels van Sylvia Zet, de Wee Stamps.
Doordat er steeds meer stempels van haar hand zijn verschenen heeft dit geleid tot een vijfde plaats. Bekijk ook zeker de stempels van de andere ontwerpers. We geven vandaag aan drie personen een stempel weg. De winnaars zijn:
Time for Tea, Bows: Natasja Valk 
Time for Tea, Cozy Cardi: Henny Kremers
Wee Stamps, Mr. & Mrs. Teddy Bear: Inge Crejabeja

4 – 2  Magnolia Doohickey’s

Door de komst van de Magnolia Doohickey Club zijn er maar weinig ‘losse’ Doohickey’s verschenen het afgelopen jaar. Neemt niet weg dat deze nog steeds erg populair zijn. We houden een groot deel van de Doohickey’s ook op voorraad omdat het een kwalitatief uitstekend mal is en de vormen tijdloos zijn.
Door het grote aantal reacties hebben we besloten nog maar een Doohickey extra weg te geven. De winnaars van de Royal Lace Doohickey zijn geworden:
Willy Bos, Ginette Bos en Nelly Cramer

3- nieuw  Copic Sketch Markers

Na de zomer hebben we besloten om de Copic Sketch Markers weer in het assortiment op te nemen. De Copic Ciao Markers hadden we drie jaar geleden uit het assortiment gehaald. Thea is en blijft fan van deze markers, ondanks de vele verleidingen door andere markers in de afgelopen jaren. Op de KreaDoe in november hebben we ze ge-herintroduceerd met niets anders dan lovende reacties tot gevolg. Om het te vieren hebben we alle 358 kleuren van zowel de Sketch markers als de Various Ink (navullingen) de afgelopen twee maanden in de aanbieding gehad. Dat heeft direct geresulteerd in een derde positie. Het is nog niet klaar, want we gaan het assortiment van Copic ook nog eens verder uitbreiden in 2015 en we gaan d.m.v. workshops u de fijne kneepjes van het werken met deze markers uitleggen. Het wordt een mooi Copic jaar!
De winnares van drie kleuren Copic Sketch Markers is geworden: Simone van der Wiel.

2-12  BildMalarna stempels

In 2009 was dit het tweede buitenlandse stempelmerk in ons assortiment. We waren daarmee de eerste in Nederland. We hebben behoorlijk wat moeten smeken om de stempels op te mogen nemen, maar kregen uiteindelijk accoord. Het Zweedse BildMalarna is een echt familiebedrijf. Onze eerste bestellingen werden met de ezel naar het postkantoor gebracht. Nu, vijf jaar later, hebben de eigenaren, om persoonlijke redenen, moeten besluiten om het bedrijf te sluiten. aan een prachtig merk is daarmee een abrupt einde gekomen. De stempels hebben het hele jaar goed verkocht, maar sinds 1 december is er een ware run ontstaan op de beschikbare voorraad. Gelukkig hebben wij nog een behoorlijke voorraad kunnen krijgen uit Zweden voordat de deur dicht ging. Wij hebben dus nog vele mensen blij kunnen maken. De bodem van de doos waarin de stempels zaten komt nu echter wel in zicht …..
We geven aan drie winnaars een stempel naar keuze weg aan: Patricia Kragten, Ine Lambrechts en Peter en Wendy Middendorp

1 – 3  Memory Box snijmallen

Al twee jaar een zeer succesvol product, de snijmallen van Memory Box. Door de vele prachtige vormen een zeer geliefd artikel. Memory Box maakt snijmallen onder het eigen merk, maar ook onder het merk Poppy Stamps (de groene verpakkingen). De snijmallen komen van dezelfde producent, vandaar dat wij ze onder één noemer verkopen. 
Over een aantal weken verschijnen er 112 nieuwe vormen en er zitten weer prachtige vormen bij. We zullen ze niet allemaal standaard opnemen in het assortiment, maar, zoals met alle merken geldt, als u een specifiek artikel wil hebben dan laten we dit gewoon meekomen met een volgende levering uit Amerika. Dat kost u niets extra’s en een mailtje naar info@kreateja.nl is voldoende. Wel handig om de naam en/of een afbeelding mee te sturen.
De winnaars van een Memory Box mal zijn: Angela Verkaaik, Joke Seijsener en Gertine Visser.

Als u tot één van de winnaars behoort, van harte gefeliciteerd ! Stuurt u alstublieft uw adresgegevens op naar info@kreateja.nl. Ook als wij uw adresgegevens al hebben, dit om verwarring te voorkomen. Wij bedanken iedereen voor alle reacties via facebook en mail. We gaan er een mooi 2015 van maken en hopen u ook dit jaar weer van dienst te mogen zijn.

En zo komen we aan het eind van de ‘december feestmaand’, een maand waarin bijna elk artikel wel een keer in de aanbieding is geweest. We met onze Facebook actie ‘de 12 van 2014‘ onze meest succesvolle artikelen van het afgelopen jaar met u hebben gedeeld en waarmee we 20 mensen een cadeautje hebben gegeven. Stiekem hebben we in december echter meer klanten met een presentje verblijd ……
We vanaf 31 december 12:00 uur 42 aanbiedingen via onze diverse websites hebben gecommuniceerd met de actie ‘Knallend het oude jaar uit en het nieuwe jaar in’.
Nogmaals willen we iedereen bedanken voor de bestellingen, bezoeken op de beurzen, de gezelligheid, het deelnemen aan een workshop, de reacties op sociale media en de mailtjes. Zonder u was Krea ‘Teja’ – hobbystudio niet mogelijk. We hopen dat we u ook in 2015 weer mogen inspireren.

En dan nog dit.

Op de beide kerstdagen hebben we via onze facebook bedrijfspagina gevraagd ons een naam te geven van een instelling die wel wat hobbymaterialen zou kunnen gebruiken. Wij zullen met een aantal personen die daarop hebben gereageerd contact opnemen.
Wij vinden echter dat daar wat weinig reacties op gekomen zijn. Kent u een bejaardenhuis, dagopvang of andere instelling die wel wat hobbymaterialen zou kunnen gebruiken laat het ons per mail weten en we gaan kijken wat we kunnen doen.

15 Comments:

 1. Te preocupan tus erecciones o tienes otros problemas sexuales, como eyaculación precoz o tardía. Las causas de disfuncion erectil son variadas y dependen de cada hombre en particular, presentándose una gran diferencia entre aquellas orgánicas (relacionadas con algún trastorno o enfermedad), psicológicas (relacionadas con trastornos psicológicos) y las relacionadas con el consumo de sustancias.

 2. Disfuncion erectil kegel. Pueden igualmente producirse por heridas o diabetes. La implantación de una prótesis peniana es actualmente un tratamiento de 3ª línea, siendo indicado apenas cuando los tratamientos descritos anteriormente no dan resultado. Cialis 10 o 20 mg…

 3. Estos medicamentos DE pueden causar una caída peligrosa e irreversible en la presión arterial si se toman con ciertos otros medicamentos, incluyendo nitroglicerina o cualquier otro nitrato usado para el dolor en el pecho. Lo que estás a punto de aprender cambiará tu vida para siempre.

 4. Ingesta de fármacos: El consumo de fármacos para tratar diversas enfermedades pueden causar impotencia masculina, como por ejemplo los antipsicóticos, los antidepresivos, ansiolíticos, psicotrópicos, hormonas esteroideas, antihipertensivos, antineoplásicos, etc. La necesidad socialmente admitida que tiene el hombre de realizar un buen papel en la es el origen de una tensión emocial que, en algunos casos, es el causante de la impotencia.

 5. Teen Girls Pussy Pics. Hot galleries
  http://porn.for.free.hotblognetwork.com/?anahi

  free windows media threesome porn long free porn huge asses porn star candy kane vid clips cute face porn video british amateur porn videos

 6. Propecia En Ligne 1mg [url=http://via100mg.com]viagra[/url] Synthroid 125 Mcg Usa

 7. Achat Pillule Viagra En Montreuil [url=http://banzell.net]viagra online[/url] Acquisto Paypal Viagra

 8. Viagra Bestellen Ausland Tab Fluoxetine 40mg [url=http://cialiprice.com]cialis 5 mg[/url] Acquistare Kamagra Inghilterra Viagra Lontano Dai Pasti

 9. Hot sex in u city. Try it, you will like it!

 10. Kamagra Problems [url=http://exdrugs.com]viagra[/url] Auragenerics

 11. Cephalexin And Breastfeeding Canadian Meds Pharmacy Propecia Cancer Testicular [url=http://orderlevi.com]levitra a precios baratos[/url] Uroxatral Or Propecia Cialis J En Ai Pris Hair Growth Propecia Treatment

 12. Levitra Puede Fallar [url=http://cialviag.com]online pharmacy[/url] Cialis 10mg Prix Xenical 60mg From Canada

 13. Pingback: Knallend het oude jaar uit en het nieuwe jaar in! - Krea 'Teja' - hobbystudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.